Brewers Association

We remodeled a 12,000s.f. office building into a new headquarters for the Brewers Association.   We worked closely with the client to take into account their specific space needs and plans for future growth.  Our design team opened up the ceiling of the main floor to create a dramatic atrium and grand stair to increase connectivity between departments.  The public space has a full bar (of course!) adjoining the state-of-the-art conference room to support the social functions of the organization.  We incorporated playful brewery-inspired details like a beer bottle chandelier, raw steel, rustic brick and wood slats to create charm and fully express their unique brand.  As with all our projects, sustainability is woven throughout the project including: recycled materials, maximum re-use of existing finishes and fixtures, water conserving plumbing fixtures, Energy-Star appliances, mechanical and shell energy-upgrades, and LED lights throughout.

 

 

Source: https://rodwinarch.com/commercial/#/brewer...